Page Experience (تجربه صفحه) چیست و چگونه کار می کند؟

Page Experience (تجربه صفحه) چیست و چگونه کار می کند؟

Page Experience (تجربه صفحه) چیست و چگونه کار می کند؟


شما در حال گشت و گذار در اینترنت با تلفن خود برای کسب اطلاعات در مورد کالایی هستید که می خواهید خریداری کنید. در نتایج جستجوی Google ، صفحه ای را مشاهده می کنید که امیدوار کننده به نظر می رسد و روی آن ضربه می زنید. به اندازه کافی مطمئنید ، اطلاعات موجود دقیقاً همان چیزی است که شما می خواستید پیدا کنید.

اما ، فونت کوچک است و خواندن آن سخت است. بارگیری صفحه به زمان های طولانی نیاز دارد و وقتی بالاخره بارگیری می شود ، متوجه می شوید که صفحه برای تلفن همراه بهینه نشده است. علاوه بر همه موارد دیگر ، شما به سختی شروع به پیمایش می کنید قبل از اینکه یک پاپ آپ سرزده روی متن ظاهر شود.

در مثال بالا ، محتوای صفحه عالی بود – اما مهم نبود. قالب صفحه تجربه کاربری وحشتناکی را ایجاد کرده است ، تجربه ای که احتمالاً باعث شده شما بلافاصله دکمه “برگشت” را بزنید.

همانطور که مشاهده می کنید ، تجربه صفحه بخشی مهم از هر کمپین بازاریابی Google است. این به ویژه در سال 2021 صادق است ، از آن جا که تجربه صفحه به یک عامل رسمی رتبه بندی Google تبدیل می شود. اگر می خواهید سایت کسب و کار شما رونق داشته باشد ، باید تجربه صفحه را بهینه کنید. اگر در شهر قم زندگی می کنید و برای کسب و کار خود نیاز به طراحی سایت در قم دارید قم سایت می تواند برای شما انتخاب مناسبی باشد.

اما تجربه صفحه دقیقاً چیست و چگونه می توانید برای به روزرسانی آینده آماده شوید؟ در زیر به هر دو سوال پاسخ خواهیم داد. برای کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب بروید.

تجربه صفحه چیست؟

تجربه صفحه اصطلاحی چتری است که برای توصیف نوع تعامل کاربران با یک صفحه استفاده می شود. اگر کاربری به سختی در یک صفحه پیمایش کند ، طرح آن را ناخوشایند می داند یا باید مدت زیادی منتظر بماند تا بارگیری شود ، این یک تجربه منفی صفحه را به همراه دارد.

تجربه صفحه اساساً با بیشتر ویژگی های یک صفحه به جز محتوا سروکار دارد. محتوای واقعی صفحه – اطلاعاتی که به کاربر منتقل می شود – به طور جداگانه در رتبه بندی سایت شما لحاظ می شود. هرچند ، تقریباً هر چیز دیگری تجربه صفحه محسوب می شود.

تجربه صفحه برای بهینه سازی موتور جستجو (SEO) و طراحی وب همیشه مهم بوده است. یک صفحه بد طراحی شده کاربران را به سرعت از کار دور می کند ، بدین معنا که در دریافت راهنما یا تبدیل کاربر دچار مشکل می شود.برای سئو سایت در قم می توانید روی ما حساب کنید.

اما امسال اهمیت جدیدی به خود می گیرد. در ماه مه 2021 ، Google در حال به روزرسانی تجربه صفحه است که آن را به یک عامل رسمی رتبه بندی در الگوریتم های Google تبدیل می کند. این بدان معنی است که یک تجربه منفی صفحه مستقیماً و بلافاصله منجر به رتبه بندی پایین تر می شود ، از ماه مه.

به روزرسانی تجربه صفحه چگونه کار خواهد کرد؟

پیش از این ، تجربه صفحه فقط به طور غیرمستقیم باعث رتبه بندی SEO می شد ، اما در سال 2021 ، به یک فاکتور رتبه بندی مستقیم برای گوگل تبدیل می شود. اما با توجه به این که تجربه صفحه چنین اصطلاحی گسترده و مسلماً ذهنی است ، Google دقیقاً چگونه آن را اندازه گیری می کند؟

برای قضاوت در مورد تجربه کاربر یک صفحه ، Google چندین معیار و ویژگی اصلی را بررسی می کند ، برخی از آنها به نوعی به رتبه بندی کمک می کنند. ویژگی هایی که به تجربه صفحه در الگوریتم Google کمک می کنند ، موارد زیر است:

Largest contentful paint (LCP) :اندازه گیری سرعت بارگذاری صفحه است. به طور خاص ، مدت زمان لازم برای بارگیری کامل بزرگترین عنصر در یک صفحه را اندازه گیری می کند.

Cumulative layout shift (CLS) : میزان بارگیری عناصر صفحه در هنگام بارگیری را اندازه گیری می کند. اگر عناصر هنگام بارگیری به دور صفحه پرش کنند ، تجربه کاربری بدتری ایجاد می کند.

 First input delay (FID): سرعت پاسخ عناصر موجود در صفحه به کلیک را اندازه گیری می کند. اگر کاربری پیوندی را کلیک کند و شروع به بالا کشیدن صفحه پیوندی چند ثانیه طول بکشد ، این یک مشکل است.

Mobile-friendliness: سازگاری با موبایل به این موضوع اشاره دارد که آیا صفحه ای برای دستگاه تلفن همراه بهینه شده است یا خیر. بعضی از سایت ها فقط صفحات خود را برای رایانه ها می سازند و باعث می شوند تا ساختار عجیبی در دستگاه های تلفن همراه داشته باشند. صفحات باید برای هر دو قالب بهینه شوند.

HTTPS: عامل مهم دیگر بهینه سازی یا نبودن صفحه با HTTPS است. HTTPS اتصال ایمن را برای بازدید کنندگان سایت تضمین می کند.

Lack of intrusive interstitials: میان برنامه های نفوذی پنجره های بازشو و سایر مطالبی هستند که در محتوای صفحه در دستگاه های تلفن همراه ظاهر می شوند. صفحه ای که دارای میانبرهای سرزده است ، در رتبه کمتری قرار خواهد گرفت.

مرور ایمن: Google تأیید می کند که یک صفحه حاوی هیچ برنامه مضر مانند بدافزار یا محتوای فریبنده ای مانند مهندسی اجتماعی نیست.

سه ویژگی اول – LCP ، CLS و FID – به عنوان هسته های اصلی وب شناخته می شوند. Google ابتدا حیات وب اصلی را بررسی می کند و سپس سایر عوامل مانند سازگاری با موبایل و HTTPS را در نظر می گیرد. با هم ، از همه آن ها برای سنجش تجربه صفحه استفاده می کند.

چگونه می توانید سایت خود را برای تجربه صفحه بهینه کنید؟

اکنون که فهمیدید به روزرسانی تجربه صفحه چگونه کار می کند ، برای تهیه آن می توانید چه کاری انجام دهید؟ شما نمی خواهید که به روزرسانی هیچ یک از رتبه بندی های شما را از بین ببرد ، بنابراین باید مطمئن شوید که صفحات سایت شما از همه شرایط لازم برخوردار هستند.

در اینجا سه ​​روش مهم وجود دارد که می توانید سایت خود را برای تجربه صفحه بهینه کنید!

  1. سرعت بارگذاری صفحه خود را بهینه کنید

وقتی Google تجربه صفحه را تجزیه و تحلیل می کند ، اولین چیزی که به آن نگاه می کند سرعت بارگذاری صفحه است. هر سه حیات وب اصلی مربوط به زمان بارگیری یک صفحه هستند. بنابراین ، بهترین راه برای شروع بهینه سازی ، بهبود سرعت بارگذاری صفحات است.

روش های مختلفی وجود دارد که می توانید سرعت صفحه خود را افزایش دهید ، از جمله:

محدود کردن هدایت ها

 کوچک کردن کد

 فشرده سازی تصاویر

ذخیره صفحات وب

با انجام هر یک از این ها ، صفحات شما بسیار سریع تر اجرا می شوند و تجربه کاربری بهتری را ارائه می دهند. اگر می خواهید زمان بارگیری خود را بررسی کنید ، می توانید از ابزار PageSpeed ​​Insights رایگان Google برای ارزیابی استفاده کنید.

Page Experience (تجربه صفحه) چیست و چگونه کار می کند؟
  1. داشتن وب سایت ریسپانسیو

روش دیگر برای بهبود ارزیابی Google از تجربه صفحه شما ، استفاده از طراحی ریسپانسیو وب سایت است. طراحی ریسپانسیو صرفاً بهینه سازی سایت شما برای چندین دستگاه اعم از دسک تاپ و موبایل است.

با طراحی ریسپانسیو، سایت شما خود را متناسب با هر صفحه ای که در آن قرار دارد ، می سازد. این بدان معنی است که نه تنها عناصر بصری تا حدودی مرتب می شوند ، بلکه همان طور که قرار است در هر دستگاهی کار کنند. در حالت ایده آل ، شما از همان ابتدا طراحی ریسپانسیو را ایجاد خواهید کرد.

اطمینان حاصل کنید که صفحات شما ایمن و مطمئن هستند.

سرانجام ، هر کاری که می توانید انجام دهید تا وب سایت خود برای بازدید کنندگان ایمن و امن باشد. این بدان معنی است که شما باید برای ویژگی های امنیتی ذکر شده در قبل بهینه سازی کنید:

     از HTTPS استفاده کنید

     در برابر بدافزار محافظت کنید

     از محتوای فریبنده خودداری کنید

در صورت راه اندازی یک سایت تجارت الکترونیکی ، این مرحله بسیار مهم است. کاربران می خواهند مطمئن شوند که هنگام خرید می خواهند اطلاعات مالی خود را به طور ایمن ارسال کنند.

با خدمات SEO ما ، می توانید سایت خود را مجدداً بهینه کنید تا در رتبه بندی گوگل چه در حال حاضر و چه پس از بروزرسانی ، به سمت بالا حرکت کند. قم سایت در زمینه های مختلف از جمله دیجیتال مارکتینگ در قم آماده خدمت رسانی می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =